Naša misija

U vremenu modernih tehnologija i sve veće zastupljenosti online medija grupa mladih entuzijasta rešila je da pokrene ovaj portal, kako bi važne informacije učinila dostupnim što širem auditorijumu.
Želimo da podignemo svest građana o razumevanju aktuelnih tema kroz prikupljanje i distribuciju informacija, istraživanja i analitičkom novinarstvu. Na našem portalu svakog dana možete čitati različite vesti, iz kulture, politike, sporta, ekonomije, intervjue, tematske priče, kolumne, reportaže…

USLOVI KORIŠĆENJA
Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge portala REGIONPRESS. Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.
Regionpress ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod).
Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu BEZ saglasnosti regionpressa da koriste tekstualni materijal i fotografije. Uz obavezno navođenje izvora. ( regionress.info)
Zaštita privatnosti
Regionpress poštuju privatnost svojih korisnika i posetioca sajta u slakdu sa Zakonom i propisima Republike Srbije.

Korisnicima Regionpressa strogo je zabranjeno:
• objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće Zakone Republike Srbije ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način;
• objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima;
• lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica;
• objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom;
• objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane;
• svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme;
• prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika;

Regionpress ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.
Davanje komentara znači prihvatanje svih pravila korišćenja portala.
Sadržaj objavljenih komentara na Portalu ne pretstavlja stavove, tvrdnje ili mišljenja uređivače politike regionpressa, već samo autora komentara. Prilikom davanja komentara zabranjeno su uvrede na verskoj, rasnoj, polnoj osnovi,etničkoj osnovi, direktne pretnje drugim licima.

Korisnička imena koja su uvredljiva ili su usmerena protiv neke osobe ili grupe biće izbrisana.
Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima (CAPS LOCK).
Korisnici koji zloupotrebe ovaj portal za slanje pornografskog materijala, pretnje, vredjanje i maltretiranje korisnika i druge slične stvari biće udaljeni sa portala.

Važno: Ukoliko na portalu vidite komentar za koji smatrate da je u suprotnosti sa ovim pravilima, bez obzira da li je upućen vama ili nekom drugom korisniku, ili smatrate da je neprimeren, uvredljiv, da sadrži govor mržnje, da je u pitanju spam ili nešto drugo od prethodno navedenog, molimo vas da obavestite klikom na opciju Kontakt
Administratori portala NE obavezuju se da pojedinačno obrazlažu razloge za uklanjanje poruka i ostalog sadržaja i zadržavaju pravo, da to rade i bez prethodnog obaveštenja.

Društvene mreže:
U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk (od 15. novembar 2013. godine) korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku.
Administratori zvanične fejsbuk stranice regionpressa uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja. Sporne komentare čitaoci mogu prijaviti putem emejla:
Kolumne:
Tekstovi objavljeni u rubrici „PIŠITE NAM“ predstavljaju stavove autora tekstova i ne mogu se smatrati stavom Regionpressa.
REGIONPRESS ne odgovaraju za stavove iznete u ovoj rubrici.
Izmene uslova korišćenja
REGIONPRESS zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku.
REGIONPRESS neće biti odgovorne za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

Copy link
Powered by Social Snap