Novogodišnja predstava i svečana akademija u Domu kulture u Prokuplju

Kulturno obrazovni centar „Toplica“, u ponedeljak 27. decembra slavi 61 rođendan, pa je tim povodom za svoje najmlađe sugrađane, pripremio novogodišnju predstavu.

-To će biti poklon našim najmalađim Prokupčanima, tačnije namenjena je deci predškolskog uzrasta, za predstojeće novogodišnje praznike. Predstava počinje u 12 časova u Domu kulture, a mi ih ovom prilikom pozivamo da dođu i uživaju. Nadamo se, da će se sa krajem ove godine završiti sve loše što nas je u njoj pratilo, a da će sa Novom 2022. početi bezbrižnije i mirnije vreme za sve nas, a za decu posebno, rekao je direktor Kulturno obrazovnog centra Bojan Milenković i pozvao goste da poštuju epidemiološke mere.

Na istom mestu, samo u večernjim satima, Kulturno umetničko društvo „Abrašević“ obeležiće veliki jubilej. Ovim povodom Dom kulture je pripremio svečanu akademiju, koja počinje u 19 časova i 30 minuta. To će biti prilika da članovi, ovog nadaleko čuvenog društva, prikažu bogat i sadržajan program, ali i da se prisete početaka, nekih važnih i zanimljivih događaja i ljudi, kao i nagrada i nastupa u zemlji i inostranstvu.

Izvor: Grad Prokuplje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Copy link
Powered by Social Snap