Đački parlament organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu

Pod sloganom „Budi i ti deo humanitarnog srca i podrži Daničinu borbu“, Đački parlament Tehničke škole „15.maj“ u Prokuplju u četvrtak, 2. decembra, organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu.

Turnir se organizuje u cilju pomoći za lečenje devetogodišnje Prokupčanke Danice Petković.

Na ovom turniru, osim učenika Tehničke škole, učestvovaće i srednjoškolci iz Medicinske škole „Dr Aleksa Savić“, Poljoprivredne škole „Radoš Jovanović Selja“ i Gimnazije.

–Osim redovnih nastavnih, naši učenici učestvuju i u mnogim vannastavnim aktivnostima. Pre skoro mesec dana učenički parlament škole organizovao je humanitarnu akciju prikupljanja novca za lečenje devetogodišnje Danice Petković iz Prokuplja. Ovo je druga akcija koju organizuje naš đački parlament za pomoć u lečenju naše male sugrađanke velikog srca, izjavila je direktorica Tehničke škole „15. maj“ u Prokuplju Biljana Milenković i dodala da su profesori, nastavnici i drugi zaposleni u školi pozdravili akcije svojih đaka.

Članovi učeničkog parlamenta pozivaju svoje vršnjake, građane Prokuplja, privrednike i sve ljude dobre volje da 2. decembra dođu u Sportsku halu „Dr Zoran Đinđić“ u 10 časova i svojim dobrovoljnim novčanim prilogom pomognu vraćanju dečijeg osmeha i radosti našoj sugrađanki Danici Petković.

Izvor: Grad Prokuplje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Copy link
Powered by Social Snap