Usvojen rebalans budzeta opštine Kuršumlija

Juče je održana šesta Sednica Skupštine opštine Kuršumlija kojom je predsedavao predsednik Skupštine Slavimir Mihajlović. Na pomenutoj sednici verifikavni su odbornički mandati Radoljubu Vidiću i Dušici Ilić sa izborne liste Aleksandar Vučić – Za našu decu, dok je o najvažnijoj tački dnevnog reda predlogu Odluke o dopunskom budžetu rebalans II detaljno govorio Nebojša Jović pomoćnik predsednika opštine zadužen za resor finanasija.

U nastavku Sednice kuršumlijski odbornici usvojili su Prve izmene Programa poslovanja JP Za uređivanje građevinskog zemljišta „ Kuršumlija“ za 2021. godinu, kao i predlog Lokalnog plana upravljanja otpadom sa katastrom divljih smetlišta za period od 2021. do 2030. godine.

Na pomenutoj sednici nakon istaka mandanta na koji je imenovan Dragan Simić jednoglasno je izbaran za direktora Ustanove za sport Sportski centar ” Kuršumlija” , dok je Nevena Dragović dipl. ekonomista iz Kuršumlije takođe većinom glasova jednoglasno imenovana za direktora Centra za Socilajni rad “Borovnjak” u Kuršumliji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Copy link
Powered by Social Snap