Narodna stranka formirala povereništvo u Blacu. Poverenik Dejan Tomić

Na sednici Izvršnog odbora Narodne stranke, koja je održana pre nekoliko dana, za poverenika ove stranke u Blacu imenovan je Dejan Tomić.

Tomić je rođen 1971. godine Usmereno obrazovanje završio je u Blacu, a Fakultet muzičke umetnosti u Prištini. Radi kao profesor muzičkog u OŠ „STOJAN NOVAKOVIĆ“ u Blacu i muzičkoj školi „KORNELIJE STANKOVIĆ“ u Prokuplju. Oženjen je, ima dvoje dece.

Kako kažu iz ove stranke zadatak poverenika biće da u narednom periodu radi na formiranju opštinskog odbora. Radom na terenu, Narodna stranka se intezivno bavi jačanjem svoje infrastrukture i formiranjem odbora u svakoj opštini na teritoriji Srbije. Narodna stranka postala je najozbiljnija politička opoziciona organizacija u Srbiji u svojoj borbi za normalan život u Srbiji gde će vladati Zakon a ne volja pojedinaca, kažu u ovoj Stranci.

„Čast mi je biti na čelu jedne ovakve stranke koja svakodnevno radi i svojim aktivnostima se bori da svako mesto u Srbiji učini boljim za život i skrene pažnju javnosti kako pojedini lokalni funkcioneri zloupotrebljavaju svoj položaj i rade protiv interesa svog naroda kao što je slučaj i u Blacu.

Narodnoj stranci u Blacu je poslednjih dana pristupio veliki broj građana tako da ćemo vrlo brzo formirati i Opštinski odbor“, kaže Tomić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Copy link
Powered by Social Snap