Loša vest! Korona ponovo u Kuršumliji

Nakon dužeg  vremena bez obolelih u Kuršumliji od korone, kako pišu Topličke vesti, pozivajući se na izjavu direktorke Doma zdravlja, u Kuršumliji je 27. jula u ovoj zdravstvenoj ustanovi obavljeno 18 pregleda. Na virus COVID-19 testirano je 17 osoba od kojih je jedna pozitivno na Covid-19.

Podsetimo Kuršumlija je bila jedna od opština u Srbiji koja je beležila veliki broj obolelih od korone, proporcionalno broju stanovnika.

Budimo odgovorni!

One thought on “Loša vest! Korona ponovo u Kuršumliji

  • 28 jula, 2021 at 3:58 pm
    Permalink

    Naravno da se pojavio virus,stiglo je vreme kada „gastabajteri“ strani i domaci dolaze u Kursumliju na odmor. Osim toga uprkos bombardovanju parola“budimo odgovorni“,“ pravite distancu“ „nosite maske u zatvorenim prostorijama“ uopste ne dotice gradjane Kursumlije. Retko ko nosi masku,cak i u javnim ustanovama,bankama,se ne primenjuju mere zastite. Molim da mi neko objasni primer koji sam doziveo licno. U OPT-Banku sam usao bez maske da sa bankomata podignem novac i da uplatim u zgradi preko puta UJP,medjutim tamo nisam mogao da udjem bez maske.Kazu naredjenje je takvo. Ok izvadio sam masku i usao. Obe javne ustanove u jednoj svejedno u drugoj obavezno. Msm da Drzava treba da stane iza stava da pandemija nije ni prestajala ili da nema pandemije i ukine sve mere. Ili jedno ili drugo.Ovako je stvarno smesno,glupo. Ako smo i dalje u grupi drzava koje podrzvaju tezu o tom vestacki sad vec i modivfikovanom virusu postoji onda obavezno nosenje maski,rastojanje i sve sto ide uz to ili obrnuto.Izjasnite se vec. Dve godine se glupiramo.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Copy link
Powered by Social Snap