Kako odabrati savršen poklon devojci za razne prilike?

Sigurno ste mnogo puta od svojih devojaka čuli kako ne treba kupovati poklone samo za posebne prilike kao što su rođendan, godišnjica veze, Dan zaljubljenih i ostala dešavanja. 

Tada svakako morate biti posebno kreativni i razmišljati dosta vremena unazad radi pronalaženja savršenog poklona za svoju lepšu polovinu. Razmena poklona za pomenute uobičajene povode više nije toliko zanimljiva, predstavlja rutinsku stvar i ne donosi toliko uzbuđenja, pa se upravo tada ipak potrudite da posebno budete originalni.

Iz tog razloga se nemojte držati standardnog protokola kupovine poklona samo kada se to od vas očekuje, već budite iznenadite vašu devojku makar i malim znakom pažnje bez ikakvog povoda. 

U nastavku teksta možete pročitati naše ideje koje bi mogle savršeno da posluže kao odličan izbor za kupovinu poklona za razne prilike.

Godišnjica treba da bude poseban datum u svakoj vezi

Godišnjica veze je poseban datum koji označava dan kada ste sa vašom lepšom polovinom ozvaničili početak romantične veze, a ovaj datum je iz godine u godinu sve bitniji kao oličenje i potvrda vaše lubavi.

Postoji veliki broj opcija za poklone za godišnjicu veze, a vaš odabir će biti takav da simbolično pokazuje koliko poznajete svoju devojku. Preporuka je uzeti više poklona, od čega će jedan biti glavni, pa samim tim i nešto luksuznijeg karaktera, recimo u vidu zlatne ogrilce ili narukvice sa priveskom posebnog značenja. 

Dodatni pokloni služe kao dodatak da kompletiraju užitak, tako da u njih ne morate puno uložiti, ali se potrudite da budete što inspirativniji. Slatke krofne su idealan dar za godišnjicu, sjajnog su ukusa, prelepo dekorisane, tako da nema dame koja im može odoleti. Takođe, kutije u kojima se serviraju su poprilično zanimljive i doprinose još većem ugođaju.

Iako su veoma jednostavan poklon, ukusne i lepo dekorisane krofne možda i odvuku pažnju vaše lepše polovine sa primarnog poklona, tako da se potrudite da i on bude što bolji.

Rođendani – povod za kupovinu praktičnih poklona

Rođendani su takođe jedan od bitnijih datuma u svakoj vezi, tako da ćete biti u velikom problemu ukoliko zaboravite na kupovinu poklona baš tada. Podsetite se datuma rođendana vaše devojke makar mesec dana unapred, kako bi imali dovoljno vremena da osmislite pravi dar.

Za ovaj datum se najčešće kupuju praktični pokloni koji će biti korisni za upotrebu tokom svakoga dana. Namenski smo preporučili da o poklonu počnete razmišljati na vreme, kako bi mogli uvideti za čime postoji realna potreba. 

Osluškujte komentare vaše devojke tokom šetnje gradom i obilaska šoping centra. Možda vam baš ona natukne šta joj je potrebno, samo je potrebno da pažljivo slušate. Od praktičnih stvari, preporučujemo komade odeće poput patika ili haljina.

Takođe, nikada nećete pogrešiti ni sa brendiranim novčanikom, kaišem ili torbom. To su sve sjajne stvari koje će nositi godinama sa zadovoljstvom, a prilikom nošenja ili upotrebe će je uvek podsećati na vas.

Ukoliko se odlučite za ovakav poklon, obavezno se posavetujte sa njenom najboljom drugaricom, koja vas još bliže može uputiti i dati korisne informacije.

Nova godina – priredite nešto veliko u duhu praznika

Period novogodišnjih praznika se posebno ističe zbog toga što predstavlja vreme darivanja, romantike i ljubavi. Potrudite se da poklon za Novu godinu bude poseban i da na pravi način pokaže količinu ljubavi koju osećate. 

Naša preporuka je da izaberete neku lepu destinaciju i poklonite vašoj devojci originalan aranžman za savršenih nekoliko dana koje ćete provesti apsolutno sami. To može biti romantičan vikend na planini u maloj vikendici, gde ćete ceo dan odmarati ispred kamina, dok napolju veje sneg.

Sa druge strane, ukoliko imate malo veću ušteđevinu, odaberite neki evropski grad poput Pariza ili Rima, ali za šta god da se odlučite od ovih opcija nećete pogrešiti, jer će vaša lepša polovina umeti da prepozna ovaj lep gest. 

Dan zaljubljenih – najpogodniji za romantične poklone

Standardni pokloni za Dan zaljubljenih uključuju odlazak na romantičnu večeru, lep buket cveća i bombonjeru. Ukoliko napravite takav izbor sigurno nećete pogrešiti, ali se makar potrudite da malo izađete iz kalupa i zaista učinite ovaj dan posebnim.

Kupite flašu vina i odvedite devojku na neki lep vidikovac za koji ne zna puno ljudi. Tamo možete uživati u prelepom pogledu, gledati u zvezde i razgovarati o dubljim životnim temama, što je dobitna kombinacija za zbližavanje. Uz to joj možete napraviti album sa vašim najsmešnijim slikama, te evocirati lepe zajedničke uspomene.

Bitno je istaći da sam poklon ne mora da bude skup i da ima materijalnu vrednost. Sigurni smo da će vaša devojka umeti da ceni svaki znak pažnje, ali se ipak potrudite da budete originalni i da poklon prilagodite njenom ukusu. Nadamo se da su vam naše preporuke pomogle. Srećno!

Autor: Srbijanka Stanković
Glavna i odgovorna urednica
Magazin Topličanka

One thought on “Kako odabrati savršen poklon devojci za razne prilike?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Copy link
Powered by Social Snap