Kuršumlijska opozicija traži smenu zamenika predsednika opštine

Na adresu naše redakcije stiglo je saopštenje više predstavnika opozicionih stranka iz Kuršumlije, u kojem traže smenu zamenika predsednika opštine Kuršumlija.

Saopštenje prenosimo u celosti: 

„Ovim putem javno osuđujemo sve češće i bahatije ponašanje većine rukovodilaca opštine Kuršumlija, posebno Vojimira Čarapića zamenika predsednika opštine koji je pri tome ispoljava i agresivnost.

Lokalni rukovodioci radno vreme sve više i više provode po kuršumlijiskim kafanama a iznosi reprezentacija su milionski. Snimci gde piju alkohol i sami sa sobom nešto dogovaraju obišli su Srbiju. Rezultat tih devetogodišnjih dogovaranja jeste činjenica da smo i dalje među najnerazvijenijim opštinama u Srbiji sa najvećom stopom nezaposlenosti, ali su oni lično sve bogatiji. Umesto da nakon objavljivanja snimaka upristoje i shvate da nisu carevi niti bilo čiji gospodari, oni nastavljaju sa tom praksom, sada još bahatije.

Zahtevamo da se sa tom praksom prestane odmah, kao i da se predsednik opštine javno izjasni koji su opštinski funkcioneri sa njegovim zamenikom Vojimirom Čarapićem 10 juna, u radno vreme boravili u kafani. Šta je tamo radili a da je od interesa za građane Kuršumlije i da li su se opijali? Da li je Čarapić psovao svog sugrađanina i zašto? Ko mu se od prisutnih funkcionera u tome pridružio?

Tražimo da predsednik opštine smeni zamenika zbog bahatog, arogantnog i nasilničkog ponašanja a zatim i sam podnese ostavku kao najodgovorniji za njegov izbor i ponašanje“, stoji u saopštenju

– Pokret ljubav vera nada

– Dveri

– Narodna stranka

– Stranka slobode i pravde

– Demokratska stranka

– Prava Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Copy link
Powered by Social Snap