U opštini Blace upriličen prijem za Mariju Jevtović učenicu koja je osvojila 3. mesto na republičkom takmičenju iz istorije

U opštini Blace bio je upriličen prijem za učenicu 3. razreda Gimnazije u Blacu Mariju Jevtović, koja je na dva Republička takmičenja imala zapažene rezultate. Prijem je organizovan i povodom dana Srednje škole u Blacu koja danas slavi šest decenija postojanja.

Prijemu kod zamenika predsednika Opštine Blace, Nikole Milinčića, pored Marije Jevtović prisustvovali su i načelnica Opštinske uprave Jasmina Lapčević, direktorka Srednje škole u Blacu Gordana Đorđević i profesorka i mentor Jasmina Spasić.

Zamenik predsednika Opštine BlaceNikola Milinčić Mariji je uručio poklon ispred lokalne samouprave Opštine Blace.

On je ovom prilikom istakao da je lokalna samouprava ponosna na uspehe naših učenika i uvek je tu da podrži njihov rad i uspeh.

Nagrađena učenica Marija Jevtović, zahvalila se lokalnoj samoupravi.

Marija Jevtović, podsećamo, osvojila je 3. mesto na Republičkom takmičenju iz istorije u Šapcu, i ne manje zapažen rezultat od 16 poena na Književnoj olimpijadi održanoj na Filološkom fakultetu u Beogradu.

-Sve pohvale našoj uspešnoj učenici i profesorima mentorima. Jasmini Spasic i Snažani Vukosavljević, istakla je direktorka Srednje škole u Blacu Gordana Đorđević.

Izvor: opština Blace

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Copy link
Powered by Social Snap