TO Kuršumlija na otvaranju letnje promotivne kampanje „Biram Srbiju“

Letnja promotivna kampanja Turističke organizacije Srbije pod sloganom „Biram Srbiju“ otvorena je u subotu, 15. maja. Na manifestaciji organizovanoj u podnožju Avalskog tornja turističke organizacije iz cele zemlje predstavile su najbolje iz svoje ponude, dok je Turističa organizacija Srbije predstavila izložbu fotografija “Biram Srbiju” sa najlepšim fotografijama pejzaža, iskustava, avantura i specijaliteta.

Prošle godine i pored pandemije mnogi su uživali u odmoru u Srbiji a prema svim pokazateljima ova godina će za turističke radnike biti još uspešnija.

“U fokusu naše promotivne kampanje na prvom mestu će biti aktivan odmor i odmor u prirodi. Poseta kulturno istorijskim znamenitostima, konzumacija fantastične gastronomske ponude i uživanje u svim dodatnim sadržajima i doživljajima koje Srbija ima da ponudi kroz letnju sezonu”, rekla je Marija Labović-direktorka TOS-a.

Direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović istakla je da je bilo veliko interesovanje za turističke vaučere za odmor u Srbiji, od početka godine podeljeno je 100.000 vaučera za odmor u Srbiji koji su potrošeni već početkom februara i da je u ponedeljak (10.maj) za kratko vreme podeljno dodatnih 20.000 vaučera. Da li će ove godine biti još vaučera, zavisi od republičkog budžeta.

Turistička organizacija opštine Kuršumlija, prvi put se predstavila u okviru Turističke organizacije regije Kopaonik zajedno sa opštinama Blace, Brus, Aleksandrovac, Raška, Vrnjačka Banja, Kraljevo i Novi Pazar.

Predstavnici Turističke organizacije regije Kopaonik istakli su da je nova letnja sezona prava prilika za odmor na planini i u banjama kopaoničke regije. Na Kopaoniku je otvorena nova gondola na relaciji Brzeće-Mali Karaman Kopaonik koja je otvorena i za panoramsku vožnju.

Direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović posetila je štand TO regije Kopaonik, i posebno interesovanje iskazala za nove sadržaje u turističkoj ponudi Kuršumlije, kada se očekuje otvaranje Kuršumlijske Banje i hotela u Lukovskoj banji. Direktorka TO Kuršumlije Jasmina Savić istakla je da se u Lukovskoj Banji uskoro očekuje otvaranje novog hotela „Bela Jela“ koji će imati 4 zvezdice, a Kuršumlijska Banja će za turiste biti spremna početkom naredne godine. Novi sadržaji na svim destinacijama nude nova iskustva i doživljaje.

Izvor: opština Kuršumlija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Copy link
Powered by Social Snap