SNS Žitorađa: Zloupotrebljen izveštaj DRI, Žitorađa napreduje u svakom pogledu

Juče je sa početkom u 10 časova održan opštinski odbor SNS  – Žitorađa kojim je predsedavao poverenik OO SNS Žitorađa dr Marko S Milenković.

Milenković je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim radom članova opštinskog odbora, ali i pozvao na jedinstvo i još marljiviji rad u trenucima kada se svakodnevno vrše medijski i drugi napadi kako na sam vrh stranke i državno rukovodstvo tako i na povereništvo u Žitorađi odnosno rukovodstvo opštine. Sve funkcionere je upozorio da moraju da učine sve što je u njihovoj moći  da budu u službi  građana, da ne zaboravljaju  odgovornost koju nose funkcije koje obavljaju. Podetio je sve prisutne da su članovi SNS –a koji obavljaju državne i lokalne funkcije 365 dana godišnje u službi svojih građana i sve vreme trajanja  mandata, a ne samo uoči izbora. Narod prepoznaje  i oseća trud , rad i rezultate. Pohvalio je rad opštinskog rukovodstva i naglasio da tek predstoje izazovi za opštinu Žitorađa kako bi svojim građanima omogućio bolji životni standard.

Na sastanku je bilo reči i o izveštaju DRI o pravilnosti poslovanja opštine Žitorađa koji se odnosi na javne nabavke i rashode za zaposlene za 2018. i 2019. godinu. Inicijalni izveštaj DRI je zloupotrebljen od strane pojedinih medija i novinara kako bi se bacila senka na rezultate opštine Žitorađa. Izvučeni su podaci iz konteksta kako bi se omalovažili dogradnja vrtića, izgradnja kupališnog kompleksa, izgradnja novog modernog stadiona, asfaltiranje ulica u 11 mesnih zajednica, izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže u više mesnih zajednica i mnogi drugi projekti od značaja za sve građane opštine Žitorađa, kažu iz SNS Žitorađa i dodaju:

Opština Žitorađa je nakon odazivnog izveštaja i izjašnjenja koji je uputila DRI, dobila konačni izveštaj koji se odnosi na javne nabavke i rashode za zaposlene za 2018. i 2019. godinu i pozitivno  mišljenje za svoje poslovanje od strane DRI“, koji je na današnjem sastanku prezentovao poverenik MO Jasenica i Predsednik SO Žitorađa Nebojša Stevanović,  a dalje navode potkrepio poverenik MO Badnjevac i Načelnik opštinske uprave opštine Žitorađa Marko Stošić.

Marko Stošić, poverenik MO Badnjevac

Poverenik opštinskog odbora SNS Žitorađa je još jednom apelovao na sve da, u ovim teškim vremenima borbe sa pandemijom virusa kovid 19, pokažu društvenu odgovornost tako što će se vakcinisati i na taj način dati svoj doprinos i primer svojim sugrađanima. Sve ovo, na prvom mestu  u cilju spašavanja ljudskih života, a i kako bi smo što pre nastavili putem preporoda, napretka i stvaranja boljih uslova za život svim našim građanima, saopštavaju iz SNS Žitorađa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Copy link
Powered by Social Snap