Fudbal za sve

Sportski centar Prokuplje doneo je odluku, da sa ulaskom u 2021. godinu, škola fudbala u ove ustanove, oslobodi članarine svoje polaznike i tako sport, a pre svega fudbal kao masovni, učini dostupnim svima.

Inače, ova škola postoji od 2008. godine, i dosadašnjim rezultatima apsolutno opravdava svoje postojanje, a Dejan Stojanović, koji je uz Aleksandra Pantića deo stručno pedagoškog tima, ističe da i dosadašnja članarina, pored toga što nije bila imperativ, bila je simbolična.

–Prikupljena materijalna sredstva su se vraćala deci kroz kupovinu sportskih rekvizita, opreme, prevoza, sendviča i sokova prilikom učešća na turnirima, novogodišnjih paketića koje ova škola svake godine deli svojim igračima, što je čini jedinstvenom na ovim prostorima, a mene lično, ponosnim što učestvujem u radu iste, rekao je Dejan Stojanović

Trenutno ova škola broji stotinak polaznika, devojčica i dečaka, uzrasta od 5 do 12 godina, koji u zimskom periodu treniraju u sportskoj hali dr Zoran Đinđić, a sa lepšim vremenom i na “mini-pič” terenu sa veštačkom travom.

Izvor: grad Prokuplje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Copy link
Powered by Social Snap