Kompanija „Čutura“ dodelila donaciju Crvenom krstu

Crvenom krstu Prokuplja kompanija „Čutura“, sa svojim dobavljačima, dodelila je donaciju u životnim namirnicama i higijenskim sredstvima u vrednosti od 190.000 dinara sa PDV-om.

Ova pomoć biće dodeljena socijalno ugroženim porodicama u gradskim i prigradskim sredinama.

Sekretar Crvenog krsta Prokuplja Dragan Subotić zahvalio se kompaniji na dodeli ove vredne donacije i naglasio da će ona u najskorije vreme biti podeljena socijalno najugroženijim porodicama.

–Životne namirnice, konditorske proizvode, higijenska sredstva i druge poklone koje smo dobili socijalno ugroženim porodicama podelićemo uz porodične pakete, izjavio je on i izrazio nadu da će se saradnja sa ovom uspešnom prokupačkom firmom nastaviti i u narednom periodu.

Predstavnik kompanije, koja sa uspehom radi već 24 godine i zapošljava blizu 500 radnika, naglašava da oni na kraju svake kalendarske godine dodeljuju mnogobrojne donacije udruženjima i organizacijama.

–Povodom Božićnih i Novogodišnjih praznika, nedavno preminuli vlasnik kompanije „Čutura“ Boban Petrović, tradicionalno je dodeljivao poklone mnogim udruženjima i organizacijama. Ta humana tradicija biće nastavljena i u narednom periodu. Dodelom poklona članovima Udruženja za mišićne i neuromišićne bolesti Topličkog okruga, Udruženja slepih i slabovidih, Udruženja gluvih i nagluvih, Društva za cerebralni i dečiju paralizu i drugim organizacijama želimo da pokažemo da mislimo na njih i da im vratimo osmeh i radost na licu, izjavio je predstavnik kompanije.

Izvor: grad Prokuplje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Copy link
Powered by Social Snap