Održana treća sednica Skupštine Grada Prokuplja

Skupština Grada Prokuplja održala je danas svoju treću sednicu u novom skupštinskom sazivu. Na dnevnom redu sednice razmatrani su predlozi rešenja o imenovanju novih direktora, članova komisija, Upravnih i Nadzornih odbora, kao i druga pitanja od značaja za dalji rad i funkcionisanje javnih preduzeća i ustanova u Prokuplju.

Obzirom da je mandat Komisije za sprovođenje konkursa za izbor direktora javnih preduzeća istekao, na predlog Gradskog veća, Skupština je donela Rešenje o obrazovanju nove komisije, na mandat od tri godine.

Na današnjem zasedanju razrešen je funkcije direktora Apoteke Prokuplje Zlatan Miljković, koji je dao ostavku iz ličnih razolga pre isteka mandata, a na funkciju vršioca dužnosti direktora Apoteke imenovana je diplomirani ekonomista Ana Radojević.

U nastavku sednice doneta su rešenja o izmeni Upravnog i Nadzornog odbora Sportskog centra Prokuplje, Kulturno obrazovnog centra“Toplica“, Turističke organizacije grada Prokuplja, Narodne biblioteke „Rade Drainac“, Narodnog muzeja Toplice i Doma zdravlja Prokuplje.

Takođe su usvojeni i predlozi za imenovanje novih članova Školskog odbora Osnovne škole „Nikodije Stojanović Tatko,“, Tehničke škole „15.maj“ i OŠ “Svetislav Mirković Nenad“ u Maloj Plani.

Izvor: grad Prokuplje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Copy link
Powered by Social Snap